Suna acum!

Localizare Complex Rezidențial Arcadia Apartments Domenii

Locația complexului rezidențial Arcadia Apartments Domenii a fost aleasă astfel încât să îți lase mai mult timp pentru familia ta și activitățile voastre preferate, și să te conectezi ușor la centrul orașului și punctele sale de interes.

Ansamblul se află în sectorul 1, zona Domenii, una din cele mai protejate zone din sectorul 1, un loc bogat în spații verzi și clădiri de patrimoniu. Aflat în vecinătatea zonei Ion Mihalache- Grivița, complexul rezidențial Arcadia Apartments este apropiat de Piața Victoriei sau zona comercială și de birouri Floreasca/Barbu Văcărescu.

Aici vei fi aproape de Parcul Ciresarii, complexul fiind amplasat în zona Domenii -1 Mai, zonă aleasă pentru ca tu să te poți bucura de avantajele apropierii de centru, fără zgomotul acestuia.

Zonă protejată, Domenii este una dintre cele mai bine conservate zone ale capitalei. Vei avea parte de facilități multiple la o distanță mică de casă. Acestea includ atât locuri de petrecere a timpului liber, cum ar fi restaurantele și parcurile, dar și puncte strategice, cum sunt stațiile de transport în comun, instituții de învățământ sau spitale.

Pentru mai multe detalii, lasă-ne mai jos mesajul tău!

Interes