Media
Media
 • Arcadia Apartments Domenii avansează cu lucrările de construcție pentru faza III și anunță contractar...
 • Arcadia Apartments a vândut peste 70% din apartamentele fazei a treia: „Majoritatea cumpără cu cash. .
 • Arcadia Apartments Domenii avansează cu lucrările de construcție pentru faza III și anunță contractar...
 • Arcadia Apartments Domenii avansează cu lucrările de construcție pentru faza III și anunță contractar...
 • Arcadia Apartments Domenii avansează cu lucrările de construcție pentru faza III și anunță contractar...
 • Arcadia Apartments Domenii avansează cu lucrările de construcție pentru faza III și anunță contractar...
Întrebări frecvente
 • Unde este localizat ansamblul Arcadia Apartments Domenii?
  Complexul Arcadia Apartments Domenii este amplasat în zona Domenii, vis-a-vis de Parcul Cireșarii, la 8 minute de mers pe jos de Piața Domenii (Bulevardul Ion Mihalache), pe Strada Rotașului nr 14.
 • Care sunt facilitățile zonei?
  Cartierul Domenii este cunoscut ca fiind o zonă liniștită de case și vile, cu spații verzi generoase. În apropierea complexului Arcadia Apartments Domenii se află 3 parcuri și anume: Parcul Cireșarii, Parcul Herăstrău și Parcul Universității de Agronomie. Cartierul Domenii se remarcă prin vile cochete, vegetaţie generoasă şi o multitudine de opţiuni pentru petrecerea timpului liber. De asemenea, este o zonă protejată arhitectural.

 • Există instituții de învățământ în apropierea Arcadia Apartments Domenii?
  Mai mult decât atât, zona dispune și de numeroase instituții de învățământ (Liceul Teoretic Nicolae Iorga, Colegiul Național Aurel Vlaicu, Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu, Colegiul Național Ion Neculce, Școala Gimnazială “Petre Ispirescu”, Școala Little Genius, Teddybar, Școala Gimnazială Sf. Nicolae, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară).
 • Sunt disponibile servicii medicale în apropiere?
  În zonă există mai multe spitale prestigioase (Spitalul Universitar de Urgență Elias, Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, Life Memorial Hospital București, Spitalul Clinic CF2 București, Spitalul Clinic de Urgență Prof. Dr. Agrippa Ionescu, Spitalul Clinic Sfânta Maria).
 • Este ușor accesibil transportul în zonă?
  Accesul la transport este facil: stația de metrou, autobuz și tramvai fiind la doar 5 minute distanță.
 • Care sunt opțiunile culturale disponibile în zonă?
  În zona Domenii din București există diverse opțiuni culturale pe care le poți explora, în funcție de preferințele tale. Iată câteva sugestii: Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti", Muzeul Național al Țăranului Român, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. Precum și numeroase galerii de artă și expoziții temporare.
 • Pe unde se face accesul în complex?
  Accesul în complex se poate face din 5 străzi, și anume: Str. Rotașului, Str. Sutașului, Str. Athanasie Enescu, Str. Siret și Str. Copilului.
 • Cine se ocupă de vânzarea proiectului?
  CONADI, compania privată românească recunoscută pentru serviciile de brokeraj si consultanță în sectorul imobiliar.
 • Cu ce se diferențiză Arcadia Apartments Domenii față de alte proiecte?
  Este singurul proiect de această dimensiune din zona Domenii și cu un regim mic de înălțime. Totodată, există numeroase facilități precum: spații verzi și grădini generoase, parcare în totalitate subterană, spații comerciale stradale și parcul Cireșarii situat chiar lângă Arcadia Apartments Domenii.
 • Ce regim de înălțime au blocurile?
  Arcadia Apartments Domenii are un regim de înălțime 2S+P+5+6/7 retras, iar fiecare clădire dispune de câte 2 lifturi pe scară (care asigură accesul de la subsol -2 până la etajul 7) și 2 subsoluri pentru parcările subterane.
 • Unde sunt amplasate spațiile comerciale?
  Spațiie comerciale sunt amplasate la parterul clădirlor: B6, B7 și B8, cu expunere, vitrină și acces din Str General Athanasie Enescu și Str. Copilului. Astfel, Arcadia Apartaments Domenii va continua să rămână unul cu circuit închis pentru locatari.
 • Cum se realizează colectarea deșeurilor menajere?
  Locatarii Arcadia Apartments Domenii beneficiază de cea mai bună soluție pentru a evita disconfortul vizual și olfactiv creat de trecerea pe lângă ghena de gunoi, și anume colectarea deșeurilor selectiv, în zone special amenajate cu platforme și ghene îngropate. Platformele de colectare a deșeurilor aduc un plus de curățenie zonei în care alegi să locuiești – un lucru bine de știut atunci când ești în căutarea unui apartament.
 • Ce facilități are Arcadia Park View?
  Arcadia Park View are vedere către Parcul Cireșarii, acces din Str. Athanasie Enescu și Str. Copilului. Conceptul presupune suprafețe mari ale apartamentelor, dotări , echipări și finisaje pentru segmentul premium cum ar fi: fațadă ventilată, balcoane/terase cu lățime mare și parapet de sticlă, tâmplărie din aluminiu. De asemenea beneficiezi de centrală de imobil cu încălzire în pardoseală, aer condiționat centralizat, zonă de lobby/lounge, recepție, zonă parcare/depozitare biciclete.
 • Ce dotări au apartamentele din Arcadia Park View ?
  În Arcadia Park View apartamente dispun de tâmplărie aluminiu cu geam tripan, pardoseală ceramică flotantă în balcoane/terase, AC cu sistem VRF și cel mai important, aici beneficiezi de terase largi cu vedere către Parcul Cireșarii.
 • Care este estimatul de terminare a lucrărilor de construcție pentru întreg ansamblul?
  Timpul estimat de livrare al întregului ansamblu rezidențial este vara anului 2026, când se vor livra apartamentele din Arcadia Park View.
 • Cum pot achiziționa un apartament în Arcadia Apartments Domenii?
  Îți alegi apartamentul dorit, semnezi o promisiune de vânzare-cumpărare, plătești un avans de 25% din preț, semnezi contract de vânzare-cumpărare la predarea apartamentului și achiți diferența de preț
Nou
Arcadia Park View
Termen de livrare - Vara 2026
92% contractat
Arcadia Faza 3
Termen de livrare - Toamna 2024
Contact
Cere o ofertă

  Apartament 2 camereApartament 3 camereApartament 4 camerePenthouse 4 camerePenthouse 5 camerePenthouse tip DuplexSpații comerciale