Localizare – Arcadia Apartments

VECINĂTĂŢI

Arcadia Apartments - Domenii

Arcadia Apartments Domenii este înconjurat de foarte multe spații verzi, case și vile construite în perioada interbelică, ce conturează o atmosferă boemă. Aici este întotdeauna o plăcere să te plimbi pur și simplu pe străzile liniștite ale zonei Domenii, admirând casele și vilele cu arhitectură deosebită. De altfel, toate facilitățile, de la metrou la restaurante și cafenele, sunt la distanță de 5-15 minute de mers pe jos. Tot la o distanță de 5-15 minute de mers pe jos se află și câteva grădinițe, școli și spații unde au loc ateliere pentru copii.

Toate punctele de interes sunt chiar lângă tine, astfel încât să poți avea mai mult timp pentru activitățile care-ți fac plăcere și mai mult timp pentru familia ta!

Locuind la Arcadia Apartments Domenii, te poți bucura zilnic de frumusețea zonei și ai garanția faptului că aceasta va rămâne neschimbată. Fiind o zonă încărcată de istorie, construită în perioada interbelică pentru elitele bucureștene, Domenii are un grad de protecție maxim, Primăria Capitalei cheltuind sume mari pentru protejarea acesteia. Tocmai de aceea este și una dintre cele mai bine conservate zone ale Bucureștiului.