Despre – Arcadia Apartments

CONCEPT

Proiectul Arcadia Apartments Domenii este construit pentru a oferi un mix ideal pentru omul modern: liniște, relaxare și confort în cea mai dinamică și activă zonă a orașului.

Ansamblul presupune 3 faze de dezvoltare, prima fază – blocul 1 – fiind deja finalizată și pusă la dispoziția beneficiarilor, faza doi este și ea finalizată prin blocurile 2 și 3, iar în martie 2020 blocul 4 a fost și el finalizat. Faza a treia de dezvoltare va începe în a doua parte a anului  2020 și va conține atât clădiri de apartamente cât și spații comerciale. 

FAZE DE DEZVOLTARE

Faza 1

Prima fază a fost demarată la sfârșitul lunii august 2017 și constă într-o clădire 2S+P+5E+6-7R cu 4 scări 193 de apartamente 240 de locuri de parcare dispuse în totalitate subteran.

Faza 2

Start ianuarie 2018: două clădiri 2S+P+5E+6-7R, 225 de apartamente, 270 de locuri de parcare dispuse în totalitate subteran.
Start august 2018: o clădire 2S+P+5E+6-7R, 109 apartamente, 133 de locuri de parcare dispuse în totalitate subteran

Faza 3

Demararea celei de-a treia faze de dezvoltare va avea loc în a doua jumătate a anului 2020 și va include clădiri de apartamente și spații comerciale.

TIPURI DE APARTAMENTE

Pentru a satisface necesitățile și dorințele celor care doresc să-și cumpere o locuință, am conceput o gamă largă de tipologii de apartamente, cu suprafețe și compartimentări variate.

Apartamentele oferă un nivel înalt de funcționalitate a spațiului, incluzând spații de depozitare pe holuri și spații mari pentru dressing în dormitoare.

Fiecare clădire din ansamblu cuprinde următoarele tipuri de unități:

Arcadia Apartments Domenii - view drona

STUDIOURI-URI

2 tipuri

2 CAMERE

2 tipuri

3 CAMERE

9 tipuri

3 CAMERE PRO

6 tipuri

4 CAMERE

2 tipuri

duplex-uri

1 tip

Penthouse-uri

1 tip

INVESTITORI

DVD Residential Imobiliare

DEZVOLTARE ȘI VÂNZĂRI

PROIECTARE GENERALĂ

 K-BOX COSTRUCTION & DESIGN

COLBAX ENGINEERING

ANTREPRIZĂ GENERALĂ

CONARG AG

PARTENERI MOBILIER

MOBEXPERT

ETHAN ALLEN

PARTENER FINANȚARE

Raiffeisen BANK