Oferta Paste – Arcadia Apartments

Ofertă de Paște Apartament 3 camere + Loc de parcare subteran

195.000 EURO

Îți prezentăm un apartament de trei camere finalizat și finisat, ce beneficiază de loc de parcare în subteran.  Apartamentul din ofertă are un nivel înalt de funcționalitate a spațiului ce permite amenajarea unui loc destinat depozitării, atat pe holul generos cât și în dormitor. Totodată, acesta beneficiază de spații vitrate mari, în fiecare cameră, oferind lumină naturală pe tot parcursul zilei, spațiul architectural căpătând un sens autentic, iar atunci când ai nevoie de intimitate și de un somn liniștit fără ca lumina să te deranjeze, rulourile exterioare de aluminiu amplasate în fiecare cameră îți oferă această posibilitate.

Bucataria open space are vențilatie naturală cu geam și este poziționată aproape de ieșirea pe balcon, unde te poți bucura de un view superb atunci când vrei să iei o pauză de la delicioasele preparate culinare. În plus, apartamentul beneficiază de aer condiționat în fiecare cameră cu reglaj independent, încălzire în pardoseală și centrală proprie.

Află mai multe despre complexul Arcadia Apartments Domenii:

Arcadia Apartments Domenii este construit pentru a oferi un mix ideal pentru omul modern: liniște, relaxare și confort în cea mai dinamică și activă zonă a orașului. Pentru a transforma Arcadia Apartments Domenii într-un tărâm al fericirii, un loc cu adevărat valoros pentru fiecare locuitor în parte, am gândit în detaliu fiecare aspect.

  • Oferta este valabilă în perioada 20 Aprilie- 20 Mai
  • Prețul afișat este valabil doar pentru plata integrală.
  • Prețul include toate taxele, cu excepția celor notariale!