Oferta lunii – Arcadia Apartments
Apartamentul lunii

Apartamentul lunii

Penthouse + 2 locuri de parcare

400.000 EURO

Bine ai venit în Arcadia! 

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că așteptările tale au întâlnit realitatea de la Arcadia Apartments Domenii.

Vara te întâmpină cu libertatea de care aveai nevoie: un penthouse spațios, modern, luminos, ideal pentru un nou început.

Situat la etajul superior al clădirii, penthouse-ul oferă inevitabil cea mai frumoasă vedere din zona Domenii. Aici, te bucuri de lumină naturală în fiecare zi, până la ultimele raze ale soarelui, iar atunci când ai nevoie de intimitate și de un somn liniștit, fără ca lumina să te deranjeze, rulouri exterioare de aluminiu amplasate în fiecare cameră îți oferă această posibilitate.

În plus, apartamentul beneficiază de aer condiționat în fiecare cameră cu reglaj independent, încălzire în pardoseală și centrală proprie. 

Principala atracție va fi cu siguranță terasa: 66 de metri pătrați aflați la dispoziția ta pentru organizarea celor mai frumoase întâlniri cu prietenii.

Ajungând acasă, uiți complet de traficul din capitală. Acest penthouse beneficiază de 2 locuri de parcare pentru a-ți asigura tot confortul dorit.

Află mai multe despre complexul Arcadia Apartments Domenii:

Arcadia Apartments Domenii este construit pentru a oferi un mix ideal pentru omul modern: liniște, relaxare și confort în cea mai dinamică și activă zonă a orașului. Pentru a transforma Arcadia Apartments Domenii într-un tărâm al fericirii, un loc cu adevărat valoros pentru fiecare locuitor în parte, am gândit în detaliu fiecare aspect.

  • Oferta este valabilă în perioada 1 Iunie - 30 Iunie
  • Prețul afișat este valabil doar pentru plata integrală.
  • Prețul include toate taxele, cu excepția celor notariale!