Suna acum!

Întrebări frecvente

img

Complexul Arcadia este amplasat în zona Domenii, vis-a-vis de Parcul Ciresarii. Accesul se poate face din doua bulevarde principale- Calea Griviței și Bulevardul Ion Mihalache.

Cartierul Domenii este cunoscut ca fiind o zonă liniștită de case și vile , cu spații verzi generoase. În apropierea complexului Arcadia se află 3 parcuri și anume Parcul Cireșarii, Parcul Herăstrău și Parcul Regina Maria. Mai mult decât atât, zona dispune și de numeroase instituții de învățământ, spitale prestigioase, restaurante și acces facil la transport: stația de metrou, autobuz și tramvai fiind la doar 5 minute distanță.

CONADI, compania privată românească recunoscută pentru serviciile de brokeraj si consultanță în sectorul imobiliar.

Este singurul proiect de această dimensiune din zona Domenii și cu un regim mic de înălțime. Totodată, există numeroase facilități precum : spații verzi generoase, parcare în totalitate subterană și parcul Cireșarii situat chiar lângă complex.

Construcția fazei 3 a început în 2022.
img

Timpul estimat de livrare al apartamentelor din faza 3 este toamna anului 2024.

Arcadia Apartments Domenii are un regim de înălțime 2S+P+5+6/7 retras, iar fiecare clădire dispunne de câte 2 lifturi pe scară și 2 subsoluri pentru parcările subterane.

Avansul minim este de 25%. Diferența se va achita la semnarea contractului de vânzare/cumpărare și la livrarea apartamentului.

Fiecare apartament beneficiază de anumite dotări precum: aer condiționat în fiecare camera, ventilatoare cu recuperare de căldură, încălzire cu sistem de distibuție prin pardoseală, cu posibilitatea reglării individuale a temperaturii, geamuri tripan cu rulouri exterioare din aluminiu și pardosea flotanta în balcoane. Totodată, agentul termic este produs prin intermediul centralei de bloc și contorizat individual. In plus, cu sprijinul partenerului Mobexpert clienții primesc un discount de 10% pentru mobilierul achiziționat.
img

Desigur! Avansul minim este de 25%

Apartamentele de tip loft și duplex beneficiază de grădină proprie.

Termenul estimat de livrare al apartamentelor este în primăvara anului 2024.

Prețul unui loc de parcare în subteran începe de la 15.500 euro + TVA.

Locurile de parcare sunt localizate exclusiv în subteran pe 2 niveluri.
img

Accesul în complex se poate face din 5 străzi, și anume- Rotașului, Sutașului, Athanasie Enescu, Siret și Copilului.

Da. Următoarea fază de constucție beneficiază de spații comerciale cu acces separat, fiind poziționate stradal. Astfel, complexul Arcadia Apartaments Domenii va continua să rămână unul cu circuit închis.

Da, există amenajat un loc special cu suport de biciclete în subteran.

Ansamblul Arcadia este cu circuit închis, astfel că accesul se face pe bază de cartelă, existând și sistem video de supraveghere. De asemenea, fiecare apartament beneficiază de videointerfon.

Biroul de vânzări Arcadia este localizat pe strada Siret. Ne puteți vizita în intervalul: Luni – Vineri: 10:00 – 19:00 Sâmbătă: 10:00 – 15:00 Sau puteți programa o vizionare la numărul de telefon: 031 401 11 01

Pentru mai multe detalii, lasă-ne mai jos mesajul tău!

Interes