Suna acum!
mai 31, 2022

Ce îți oferă apartamentele cu 3 camere din complexul Arcadia Apartments Domenii

În 2017 începeau săpăturile pentru primul bloc din cadrul Arcadia Apartments. Azi, patru ani mai târziu și cu 520 de apartamente finalizate, vândute în totalitate, ne aflăm în faza trei de construcție, reprezentată de trei blocuri noi cu 245 de apartamente de tipologii diferite.

Faza III propune noi tipuri de compartimentări, cu aceeași atenție la detalii și finisaje de până acum.

Apartamentele cu 3 camere din cadrul complexului rezidențial Arcadia Apartments sunt alegerea ideală, dacă îți dorești un cămin modern, dar călduros, pentru tine și familia ta – sau, de ce nu, pentru o investiție imobiliară profitabilă pe termen lung, într-una dintre cele mai căutate zone din București.

Toate apartamentele din cadrul Arcadia Apartments Domenii se adresează unei palete largi de nevoi și îndeplinesc cu succes criteriile esențiale ale unui apartament de vis pentru o familie, precum: liniște, confort, siguranță și spațiu generos. 

În acest articol, îți prezentăm turul virtual al apartamentelor cu 3 camere pe care le-am construit în primele două faze de dezvoltare. Vei descoperi câteva exemple de apartamente cu 3 camere din cadrul Arcadia Apartments și vei afla ce îți oferă acest tip de apartament pentru ca tu să îți poți face o idee cât mai bună despre ce îți vor aduce apartamentele cu 3 camere din Faza III.

Pentru mai multe detalii despre viitoarele apartamente cu 3 camere, contactează-ne azi!

Suprafața și compartimentarea apartamentelor cu 3 camere 

Întregul complex a fost gândit să fie spațios – de la zone de relaxare, până la modul în care sunt compartimentate apartamentele.

Populare în rândul familiilor, apartamentele cu 3 camere dispun de un living spațios, o bucătărie open-space, două dormitoare generoase, o baie și un balcon tip terasă, asigurând confortul necesar fiecărui membru al familiei.

Livingul este atracția principală a locuinței, fiind compartimentat în două zone distincte, unde poți lua masa alături de cei dragi sau te poți recrea, iar fiecare apartament este prevăzut cu o terasă spațioasă, perfectă pentru serile relaxante în familie.

Suprafață totală apartament: aproximativ 91,03 mp – 110,16 mp*

Zona Domenii, în sectorul 1 din București, locația perfectă pentru un cămin de vis

Ansamblul Arcadia Apartments se află pe Strada Rotașului nr 14, într-una dintre cele mai frumoase zone din București, și anume Zona Domenii, Sectorul 1. 

Primitoare și foarte confortabile, apartamentele noastre sunt poziționate strategic, aproape de zonele importante din București, precum Turda-1 Mai sau Ion Mihalache, oferindu-ți spațiul și liniștea de care familia ta are nevoie. Localizarea strategică îți asigură accesul la diferite puncte de interes, precum restaurante și supermarketuri, spitale, școli și grădinițe, dar și la unele parcuri cunoscute, precum Parcul Herăstrău, Parcul Copilului şi Parcul Regina Maria. Stația de metrou Grivița este la 5 minute de mers pe jos.

Facilitățile apartamentelor cu 3 camere Arcadia Apartments

Toate apartamentele cu 3 camere din primele faze ale complexului Arcadia Apartments au fost echipate cu dotări moderne, pe care le vom continua și în ultima fază de construcție.

Fiecare cameră este prevăzută atât cu aer condiționat, ventilatoare cu recuperare de căldură, încălzire în pardoseală, geamuri tripan cu rulouri exterioare din aluminiu, cât și cu pardoseală flotantă în balcoane.

Apartamentele “vin la pachet” și cu facilitățile complexului, ce le pune la dispoziție locatarilor acces securizat, lift, spațiu de joacă pentru copii, parcare exclusiv subterană, sistem hidraulic de colectare selectivă a deșeurilor în subteran și numeroase spații verzi destinate relaxării. 

Complexul este dotat și cu spații comerciale, iar accesul poate fi efectuat din cinci străzi diferite pentru pietoni și două bulevarde principale – Calea Griviței și Bulevardul Ion Mihalache – pentru vehicule. 

Profită acum și rezervă unul dintre apartamentele cu 3 camere disponibile pentru vânzare în fază de proiect.  Alege-ți apartamentul de 3 camere aici!

*Suprafețele prezentate sunt orientative, deoarece pot suferi modificări.

Pentru mai multe detalii, lasă-ne mai jos mesajul tău!

Interes