Suna acum!
mai 31, 2022

Ce îți oferă apartamentele cu 2 camere din Complex Arcadia Apartments Domenii

Te invităm să descoperi virtual apartamentele cu 2 camere din cadrul complexului rezidențial Arcadia Apartments. Acestea sunt alegerea potrivită dacă îți dorești un cămin primitor sau o oportunitate de investiție imobiliară profitabilă în sector 1, una din cele mai dorite zone din București. 

În decursul a patru ani, care au reprezentat primele două faze de dezvoltare a complexului Arcadia Apartments Domenii, ți-am adus patru blocuri cu 520 de apartamente, dintre care o mare parte au fost apartamentele cu două camere.

Anul acesta, cu toate apartamentele din Fazele I și II vândute, am început Faza III de dezvoltare a ansamblului, care va fi finalizată în 2024. În această perioadă vom construi încă trei blocuri cu 245 de apartamente de diferite tipologii pentru care vom păstra atenția la detalii și finisaje superioare de care beneficiază toate apartamentele noastre.

Pentru mai multe detalii despre viitoarele apartamente cu 2 camere, contactează-ne azi și descoperă în continuare ce facilități oferă:

Suprafața, compartimentarea și tipologia apartamentelor de 2 camere din cadrul Arcadia Apartments

Gândite spațios și confortabil, apartamentele de 2 camere din Faza III se împart în două tipologii: apartamente 2 camere de aproape 70mp și apartamente 2 camere plus birou perfecte pentru cei care lucrează de acasă.

Livingul este  compartimentat eficient în două zone distincte, în care poți lua masa și te poți recrea, iar fiecare apartament este prevăzut cu o terasă deschisă, perfectă pentru momentele de relaxare în aer liber. 

Fie că îți dorești un cămin primitor pentru tine și familia ta sau vrei să faci o investiție de viitor, apartamentele cu 2 camere din cadrul Arcadia Apartments acoperă o paletă largă de nevoi. 

Apartamentele cu 2 camere din complex sunt prevăzute cu un living și o bucătărie open space generoase, un dormitor confortabil, o baie și un balcon cu terasă. 

Apartamentele cu 2 camere + birou vin în plus cu un birou, perfect pentru work from home, studii sau alte proiecte ce necesită liniște. 

Suprafață totală apartament cu 2 camere: aproximativ 60,92 mp – 68,86 mp*

Suprafață totală apartament 2 camere + birou: aproximativ 72, 39 mp – 75,14 mp*

Zona Domenii, sector 1, locația perfectă pentru nevoile tale

Complexul Arcadia Apartments este amplasat pe Strada Rotașului, într-unul dintre cele mai frumoase cartiere ale Sectorului 1 din București, zona Domenii.

Ansamblul este localizat în proximitatea altor subzone importante precum Turda, 1 Mai, Griviței, Ion Mihalache, dar și a unor parcuri cunoscute, cum ar fi  Parcul Herăstrău, Parcul Copilului şi Parcul Regina Maria, perfecte pentru plimbări în natură.

Complexul oferă acces facil la puncte de interes precum restaurante și market, spitale, parcuri, școli și grădinițe dar și la rețeaua de transport. Stația de metrou Grivița și stația de tramvai Piața Domenii  se află la 5 minute de mers pe jos.

Facilitățile apartamentelor cu 2 camere Arcadia Apartments

La fel ca cele din fazele de dezvoltare anterioare, apartamentele cu 2 camere sunt echipate cu dotări moderne, precum aer condiționat, încălzire în pardoseală, ventilatoare cu recuperare de căldură,  geamuri tripan cu rulouri exterioare din aluminiu și pardoseală flotantă în balcoane.

Acestea sunt completate de facilitățile ansamblului care pune la dispoziția locatarilor lift, acces securizat, spații verzi ce acoperă 35% din suprafața complexului, parcare în totalitate subterană, sau sistem hidraulic de colectare selectivă a deșeurilor în subteran

Printre facilitațile Fazei III se numără și spații comerciale la parterul clădirilor, cu acces direct din strada General Athanasie Enescu.

Profită acum și rezervă unul dintre apartamentele cu 2 camere disponibile pentru vânzare în fază de proiect. Contactează-ne pentru mai multe infomații despre noul proiect Arcadia Apartments sau alege-ți de aici apartamentul preferat!

*Suprafețele prezentate sunt orientative, deoarece pot suferi modificări.

Pentru mai multe detalii, lasă-ne mai jos mesajul tău!

Interes