Localizare 2018-07-31T04:24:19+00:00

FACILITĂŢI

Situat în una dintre cele mai frumoase și complexe zone ale Bucureștiului, Arcadia Apartments Domenii este locul care îți conferă întotdeauna o stare de bine, punându-ți la dispoziție toate lucrurile de care ai nevoie:

  • spații verzi, aerisite și liniștite
  • acces rapid și facil către polii de business ai Capitalei, precum și către punctele de interes
  • mijloace de transport în comun, grădinițe, școli, parcuri, hypermarket-uri și restaurante în imediata apropiere.

Filtrează după

VECINĂTĂŢI

Arcadia Apartments Domenii este înconjurat de foarte multe spații verzi, case și vile construite în perioada interbelică, care conturează o atmosferă boemă. Aici este întotdeauna o plăcere să te plimbi pur și simplu pe străzile liniștite ale zonei Domenii, admirând casele și vilele cu arhitectură deosebită. De altfel, toate facilitățile, de la metrou la restaurante și cafenele, sunt la distanță de 5-15 minute de mers pe jos. Tot la o distanță de 5-15 minute de mers pe jos se află și câteva grădinițe, școli și spații unde au loc ateliere pentru copii.

Din Arcadia Apartments Domenii poți ajunge rapid în zonele de birouri din Floreasca-Barbu Văcărescu, la birourile, restaurantele și muzeele din Victoriei, la cafenelele și restaurantele selecte din Kiseleff-Aviatorilor, la Arcul de Triumf sau în Parcul Herăstrău, cel mai mare parc din București. Toate punctele de interes sunt chiar lângă tine, astfel că poți avea mai mult timp pentru activitățile care-ți fac plăcere și mai mult timp pentru familia ta!

Locuind în Arcadia Apartments Domenii, te poți bucura zilnic de frumusețea zonei și ai garanția faptului că aceasta va rămâne neschimbată. Fiind o zonă încărcată de istorie, construită în perioada interbelică pentru elitele bucureștene, Domenii are un grad de protecție maxim, Primăria Capitalei cheltuind sume mari pentru protejarea acesteia. Tocmai de aceea este și una dintre cele mai bine conservate zone ale Bucureștiului.

Contactează-ne
close slider